Dagens ret

Dagens ret kan afhentes mandag – torsdag i tidsrummet
mellem kl. 17.00 – 19.30 – Kun take-away

OBS: Dagens ret kan leveres ved bestilling inden kl. 15 samme dag.
Leveres indenfor en radius af 10 km fra Grenaa centrum.

Pris kr. 70,-
Levering 10 kr.

Kontakt personalet for dagens ret.

Dagens ret - FebruarMenu
Mandag d. 1/2 feb.Høns i asparges m. kartofler eller 3 tarteletter
Tirsdag d. 2/2 feb.Koteletter m. kartofler, sovs og rødkål
Onsdag d. 3/2 feb.Glaseret skinke m.flødekartofler og salat
Torsdag d. 4/2 feb.Kalvecouvette m.råstegte kartofler, grønt og rødvinssovs
Fredag d. 5/2 feb.Gullash m. kartofflemos og asier.
Lørdag d. 6/2 feb.Laksesteak m.kartofler,gulerødder og dildsovs
Søndag d. 7/2 feb.Sprængt kalkun m.kartofler,grønt og sovs
Mandag d. 8/2 feb.Stegt flæsk m.kartofler,persillesovs og rødbeder
Tirsdag d. 9/2 feb.Mørbradgryde m.bagt kartofflemos
Onsdag d. 10/2 feb.Gl. dags oksesteg m.kartofler, glaseret løg.
Tordag d. 11/2 feb.Stjerneskud
Fredag d. 12/2 feb.Flæskesteg m.kartofler, sovs og rødkål
Lørdag d. 13/2 feb.Karbonader m.kartofler og grønærter
Søndag d. 14/2 feb.Koteletter i fad m.ris og salat
Mandag d. 15/2 feb.Hakkebøf m. kartofler,bløde løg og sovs.
Tirsdag d. 16/2 feb.Svinekam stegt som vildt m.kartofler,sovs, surt og sødt
Onsdag d. 17/2 feb.Kyllingsteg m.kartofler, gulerødder, sovs og hjemmelavet agurkesalat.
Torsdag d. 18/2 feb.Mørbradbøf m.kartofler,champigonsovs og rødbeder
Fredag d. 19/2 feb.Stegt flæsk m.kartofler, persillesovs og rødbeder
Lørdag d. 20/2 feb.Karrygullash m. ris og salat
Søndag d. 21/2 feb.Skinkeschnitzel m.råstegte kartofler, ærter og beaurnaisesovs
Mandag d. 22/2 feb.Gl. dags oksesteg m. kartofler, gl. løg og sovs
Tirsdag d. 23/2 feb.Kylling i sur/sødsovs, kartofler eller ris
Onsdag d. 24/2 feb.Frikadeller m.kartofler og stuvet hvidkål
Torsdag d. 25/2 feb.Flæskesteg m.kartofler, sovs og rødkål.
Fredag d. 26/2 feb.Koteletter i fad m.ris og salat
Lørdag d. 27/2 feb.Persillefyldt mørbrad m.kartofler,grønt og sovs
Søndag d. 28/2 feb.Oksespidsbryst m. kartofler, grønt og rødvinssovs
Mandag d. 29/2 feb.Forloren hare m. kartofler, sovs surt og sødt
Tirsdag d. 30/2 feb.Stegt flæsk m. kartofler, persillesovs og rødbeder