Dagens ret

Dagens ret kan afhentes mandag – torsdag i tidsrummet
mellem kl. 17.00 – 19.30 – Kun take-away

OBS: Dagens ret kan leveres ved bestilling inden kl. 15 samme dag.
Leveres indenfor en radius af 10 km fra Grenaa centrum.

Pris kr. 75,-
Levering 10 kr.

Kontakt personalet for dagens ret.

Dagens ret - MartsMenu
Mand. 1./3.Stegt flæsk m. kartofler, persillesovs og rødbeder
Tirsd. 2./3.Forloren hare m.kartofler, sovs, surt og sødt.
Onsd. 3./3.Kalvecouvette m. råstegte kartofler, grønt og rødvinssovs
Torsd. 4./3.Laksesteak m. Kartofler, gulerødder og dildsovs
Fred. 5./3.Hakkebøf m. krydderkartofler, grønt og bearnaisesauce
Lørd. 6./3.Kyllingsteg m. Kartofler, gulerødder, sovs og hjemmelavet agurkesalat
Sønd. 7./3.Gullash m. kartofflemos og asier
Mand. 8./3.Flæskesteg m. kartofler, sovs og rødkål
Tirsd. 9./3.Sprængt kalkun m. kartofler, grønt og sovs
Onsd. 10./3.Farseret porrer m. Kartofler og sovs
Torsd. 11./3.Paneret flæsk m. kartofler og løgsovs
Fred. 12./3.Gammeldags oksesteg m. kartofler, sovs, surt og sødt
Lørd. 13./3.Mørbradgryde m.bagtkartoffelmos
Sønd. 14./3.Koteletter i fad m. ris og salat
Mand. 15./3.Stegt flæsk m. kartofler, persillesovs og rødbeder
Tirsd. 16./3Stjerneskud
Onsd. 17./3.Glaseret skinke m. flødekartofler og salat.
Torsd. 18./3.Høns i asparges m. kartofler eller 3 tarteletter
Fred. 19./3.Flæskesteg m. kartofler, sovs og rødkål
Lørd. 20./3.Oksespidsbryst m. kartofler, grønt og rødvinssovs
Sønd. 21./3.Karbonader m. kartofler og grønærter
Mand. 22./3.Gammeldags oksesteg m. kartofler, sovs og glaseret løg
Tirsd. 23./3.Koteletter m. kartofler, sovs og rødkål
Onsd. 24./3.Kalvecuvette m. råstegte kartofler, grønt og sovs
Torsd. 25./3.Kyllingsteg . Kartofler, gulerødder, sovs og hjemmelavet agurkesalat
Fred. 26./3.Mørbradbøf m. Kartofler, champigonsovs og surt
Lørd 27./3.Hakkebøf m. råstegte kartofler, grønt og bearnaisesauce
Sønd 28./3.Gullasch m. Kartoffelmos og asier
Mand. 29./3.Stegt flæsk m. kartofler, persillesovs og rødbeder
Tirsd. 30./3.Laksesteak m. kartofler, gulerødder og dildsovs
Onsd. 31./3.Mørbradgryde med bagt kartoffelmos